Koncert

KONCERTBlackBurst har stor erfaring med at  levere komplette produktioner til alle slags arrangementer, hvor der skal bruges musik, og ved hvad der er vigtigt.

Originale kunstnere


Når der skal være koncert et sted hvor der ikke er udstyr, sørger BlackBurst Lydteknik for den bedst mulige koncertoplevelse med udstyr i højeste kvalitet, betjent af en kompetent, erfaren og  konservatorieuddannet tekniker.


Cover/PartyNår der skal være musik til firma- eller privatfesten, er BlackBurst klar med diskret udstyr, der ikke skæmmer mere end højst nødvendigt. Musikken går i mellemgulvet på hele dansegulvet. Hvis der skal være taler og underholdning inden bandet, skal dette selvfølgelig kunne høres tydeligt af alle gæster. Samtidig må bandet gerne se ud af lidt, og her kan BlackBurst også levere et effektivt lyssetup uden at du skal andre steder hen og indhente tilbud.


Festival / ForårskoncertVed arrangementer med et større, sammensat musikprogram, gælder det tit om at holde hovedet koldt og have overblik over komplicerede setups og sceneskift. Her handler det om effektivitet og korrekt prioritering ved lydprøver etc. så tidsplanen overholdes.