Priser

PRISERPrisen på et job, gives altid udfra en samlet vurdering af jobbets omfang, og den kan også variere afhængig af mange faktorer, men her et par eksempler, der kan give et indtryk af prisniveauet:

Koncert


Komplet anlæg med front, op til 8 monitors på op til 8 sends, alt i mikrofoner og DIs, transport til og fra jobbet (af mig og mit – ikke baggear), evt. et lille men velfungerende lys-setup samt mig selv som lydtekniker under lydprøve og afvikling af f.eks. 2 x 45 minutter koncert. Større lyssetup med bagtæppe og moving heads mm. kan tilkøbes.


Typisk pris: 5500-7000 kr. ex. moms i Kbh-området - tillæg for større afstande

Musical


Komplet setup med front, monitors til scene, personlig monitormixsystem til orkester, plexiglasbur til trommer, op til  40 microports og mig selv som tekniker til både prøver og afvikling.


Typisk pris: 3-6000 kr. ex. moms pr. dag i Kbh-området

Minifestival / bandmarathon


Til forskellige typer mindre en-  eller flere-dages festivallignende arrangementer, såsom f.eks. musikskole forårskoncerter eller andet med omfattende musikprogram. Til denne slags arrangement, kan der også leveres monitorpult og -tekniker.


Typisk pris: fra 7000 kr. ex. moms op til 14-15000 kr. for et 6 til 12-timers non-stop arr.

Tale/konference/

dinnermusik og

-underholdning


Til denne type jobs er der brug for et distribueret højttalersystem, der kan levere musik/tale i et behageligt niveau over et større område, og ikke meget højt lydtryk i den ene ende af forsamlingen, og næsten intet i den anden ende så interessen mistes. Dette ses også ofte kombineret med decideret dansemusik senere på aftenen.


Typisk pris: ring!